Brownie,  Cosori Airfryer

Brownie med oreo og bringebær i airfryer!

//inneholder reklame for Cosori Airfryer.


Noe av det første jeg måtte prøve meg på da jeg fikk denne herlige maskinen i hus, var kake! Da jeg kom over Cosori og så at de påsto at det gikk an å tilberede all mat i en airfryer ble jeg veldig nysgjerrig og gledet meg veldig til å prøve!

Denne brownien ble så god at den fortjener en plass her med de andre oppskriftene mine! Håper den faller i smak hos deg også!

Oppskrift:

100 gram romtemperert smør 

250 gram sukker 

2 egg 

3 ss kakao 

1 ts vaniljesukker 

1,5 dl mel 

1/2 pk oreokjeks

En håndfull bringebær

Havsalt

Sett på «preheat»-funksjonen på airfryeren. Hos meg varmer den seg da opp til 205 grader på 5 minutter og er klar når røren er rørt sammen.

Smelt smøret, avkjøl litt. Bland sammen smør og sukker. Bland alle de tørre ingrediensene sammen og hell over sammen med egg. Rør alt godt sammen.

Dekk en kakeform på 20 cm eller mindre med bakepapir og hell røren over. Trykk knuste oreokjeks og bringebær ned i røren. Dryss godt med havsalt over.

Jeg setter kaken inni airfryeren og trykker på kakeikonet på min airfryer. Da viser skjermen 150 grader og 30 minutter. Kaken får da en sprø utside og er seig inni. Avkjøles noe før man serverer!

Jeg stekte denne kaken på 150 grader, men jeg satt tiden på 15-20 minutter. Deretter satt jeg kaken i kjøleskapet natten over, dette er det beste jeg vet. Kald, sprø brownie med en nermest rå, seig kjerne som smelter i munnen! Et annet alternativ er å steke den på 150 grader i 15 minutter og bruke den som klisskake/sauskake over is! Da stivner den på isen og det blir kjempegodt!!

Jeg er imponert over hele situasjonen med airfryer og kakebaking, så jeg er bare superfornøyd!

Minner om rabattkoden: Kaja15 for 15% rabatt på alle varer, også de på salg hos Cosori.no!

Bildedryss nedenfor.

-Kaja