Bryllupskaker

Bryllups – weekend!

bryllupskake

I forkant av denne helgen har jeg hatt det veldig travelt med hele 4 bryllupskaker! Vannledningsbrudd satt en god stopp i forberedelsene torsdag, men kom i mål med alle 4! Travelt, så fikk ikke tatt noen bilder underveis, men her er hvertfall sluttproduktene!

bryllupskake

Denne kaken lagte jeg til mitt søskenbarn som giftet seg på fredagen! De ønsket en enkel marsipankake med bringebærpynt! Inni er det sjokoladekake med bringebærostekrem og sjokolademousse. Hvit marsipan som jeg har skjært til på toppen og pyntet med friske bringebær! Sløyfe i silkebånd for å avslutte kaken litt mer pyntet. Brudeparet ble fornøyd!

bryllupskake
bryllupskake
bryllupskake
bryllupskake

Lørdagen var vi invitert i bryllupsfest til samme søskenbarn. Siden festen ble holdt på et sjøhus, ønsket brudeparet at kaken skulle stå i stil! Jeg får nok ikke akkurat jobb som garnfletter, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet! På bryllupskaker er det lov å bruke materialer som man ikke kan spise for å få rett utseende. Prøvde å lage garn av sukkerpasta, men det ble ikke slik jeg ønsket, så det funket bra med tau.

Sjokoladekake med oreokrem i øverste kake, sjokoladekake med bringebærostekrem og sjokolademousse i nederste! All pynt er håndlaget! Jeg liker så godt å lage disse personlige kakene som ikke er slik som alle andre! Tenke litt på hvordan jeg skal løse ting og være kreativ! Brudeparet ble fornøyd, og det ble jeg også! Bryllupet var kjempekjekt og kaken falt i smak!

bryllupskake
bryllupskake
bryllupskake

For en stund siden hadde jeg en konkurranse hvor jeg gav bort en 2 etg kake. Han som vant den skulle gifte seg og de ville oppgradere kaken til en bryllupskake! Her er kaken de fikk med seg! Sjokoladekake med oreokrem i øverste kake, og bringebærostekrem i nederste! Kaken er dekket med sukkerpasta og hvite roser. Diamantmønster i forskjellig størrelse på de forskjellige kakene, samt pærler på den øverste etasjen. Silkebånd rundt kantene for fin avslutning. Veldig romantisk kake! Håper brudeparet ble fornøyd med både kake og smak!

bryllupskake
bryllupskake

Siste kake denne helgen var denne hvite skjønnheten med rosa roser! Den ser litt enkel ut slik som dette, men et lekkert brudepar fant veien til toppen av denne kaken på bryllupsdagen, og gjorde kaken komplett! Sjokoladekake med friske Jelsa jordbær og sjokolade i øverste etasje, denne ble ekstra høy, fikk plass til hele to korger med jordbær i denne etasjen. Nederste kaken er sjokolade med sjokoladekrem og sjokolademousse! Dette brudeparet ville ha en ordentlig sjokoladekake! Pynt og roser er sukkerpasta og silkebånd rundt kakene. Håper brudeparet ble fornøyd!

Gratulerer til alle brudepar, håper de fikk den perfekte dagen de ønsket seg! Været kunne ihvertfall ikke blitt bedre!