Cosori Airfryer

Cosori Airfryer!

//Reklame for Cosori Airfryer.

Se så fin!

Hipphurra! Jeg er blitt stolt ambassadør for Cosori Airfryer! Jeg har lite samarbeid/reklame på mine kontoer, og grunnen for det er at jeg ønsker å være troverdig og kun reklamere for produkter som jeg kan stå inne for og anbefale videre. Når det gjelder dette samarbeidet med Cosori, så var det jeg som tok kontakt og spurte om de var interesserte i et samarbeid med meg. Jeg hadde i forkant sett litt på forskjellige typer airfryere, men grunnen for at det falt på Cosori var allsidigheten de fikk frem på sine nettsider. Jeg var ikke klar over at denne maskinen kunne brukes til alle slags retter, og det fikk meg til å bli nysgjerrig. Ikke minst så var denne maskinen den fineste på markedet, og den passet perfekt inn på mitt sorte kjøkken. Cosori sa ja til et samarbeid, jeg fikk maskinen veldig raskt i posten, og det tok ikke lang tid før vi alle her hjemme var overbevist om at dette var noe for oss! Jeg er så fornøyd at jeg nå hadde lyst å dele mine tanker og erfaringer med dere i en blogginnlegg!

Jeg valgte meg ut en Cosori premium smart. Det som er spesielt med denne er at du kan koble deg opp til, og styre maskinen ifra en app på telefon eller Google home og Alexa. Dette er en tilleggsfunksjon, så man trenger ikke app for å bruke den, jeg har i grunn brukt den mest manuelt.

Ting jeg ønsker å trekke frem med denne airfryeren er:

  • Den har 11 forhåndsinnstillinger.
  • Kapasitet på 2,2 kg eller 5,5 liter.
  • Den er veldig enkel å rengjøre, en del av utstyret kan også vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Tilbereder mat med opptil 90% mindre fett.
  • Den er prisvinnende for sitt design og best i test hos blant annet Fitnesstrening.no, Tekguide.no, Forbrukerliv.no og Getfitness.no.
  • Den lager maten 1,5 gang raskere enn en vanlig ovn og maten blir ekstra sprø.
  • Man kan kjøpe ekstrautstyr som gjør det enkelt å lage mange forskjellige retter.
  • Den kommer raskt opp til ønsket temperatur og har en «preheat»- funksjon som gjør at maskinen er veldig raskt klar til bruk.
  • Oppskriftshefte med MYE godt.

Nå har vi hatt maskinen en stund og vi har brukt den mye mer enn hva jeg trodde vi kom til å gjøre. Stekovnen har så vidt vært i bruk. Vi bruker den til alle måltider, og den har i tillegg erstattet mange av de andre kjøkkenredskapene vi bruker mye av. Dette frigjør plass i skuffer og skap, noe jeg er veldig fornøyd med! De redskapene vi har kunnet kvitte oss med er blant annet brødrister og toastjern. Dette ordner vi nå i airfryeren og jeg vil påstå at resultatet er like bra, om ikke bedre, spesielt om man ønsker sprø toast!

Jeg har forstått på andre som har mindre typer airfryer, at det kan være en utfordring å steke mat til hele familien. Det er ikke noe problem i denne! Jeg fikk akkurat plass til min favoritt kakeform på 20cm, det var glede da jeg fant ut at denne passer, da jeg bruker den ukentlig, både til kaker og brødbakst, paier og gratenger. Jeg fikk også tilsendt ekstrautstyr med produkter som passer perfekt oppi maskinen. De har vært veldig kjekke å ha, men du kan fint bruke bakepapir eller egne ildfaste former også.

Jeg ønsker også å trekke frem forhåndsinnstillingene. Man trykker på menyen, som viser tydelig hva man skal steke, og anbefalt temperatur og tid kommer automatisk opp. Veldig enkelt å stille på grader og tid, om man ønsker mer eller mindre. Jeg har måttet prøve meg frem alt etter om jeg lager oppskrifter ut fra oppskriftshefte som kommer med eller om jeg lager mine egne oppskrifter. Man kommer veldig fort inn i dette, etterhvert som man bruker den.

Til nå har jeg prøvd meg på kaker, brødbakst, grønnsaker, kjøtt, og mye mer. Barna har til og med varmet opp baconchips i den! Ble akkurat som på kinoen! Se bildedryss nederst i innlegget.

Ovn vs Airfryer? En av utfordringene våre hjemme, med to voksne som er mye på jobb, barn som er opptatt på ettermiddag med fritidsaktiviteter, er å få laget god, næringsrik, rask middag. Det tar tid å varme opp stekovnen og det blir ofte raske løsninger. Med airfryeren sparer man tid både i oppvarmingen og steketiden, i tillegg så holder den maten varm om ikke alle i familien spiser samtidig. Ikke minst så blir maten mye mer sprø enn den blir i ovnen. Det har blitt mye enklere å lage raske middager som både er sunne og gode! Ser for meg at en slik maskin er genial å ha med seg på hytten, på sjøhuset eller i utestuen, hvor som helst så lenge man har tilgang på strøm. Jeg ser for meg i sommer, at jeg kan ha denne med meg ut på utekjøkkenet og kokkelere alene eller sammen med grillen, dersom vi har mye besøk!

Verdt pengene? Skal du ha en airfryer så bør du ihvertfall tenke over hva du vil ha og hva du skal bruke den til. Hvor mange skal du lage mat til? Er den stor nok? Skal den stå fremme hele tiden? Meny og forhåndsinnstillinger? Hvordan er den å rengjøre? Jeg kan godt skjønne at Cosori Airfryer er blitt best i test, da jeg bare har positive ting å si om den. Jeg tenker også at noen ganger får man det man betaler for, denne er i en høyere prisklasse, men man får også utrolig mye i denne maskinen. Ønsker du å lese mer, kan du trykke deg inn på denne linken og lese mer om testen gjort av tekguiden!

Dersom du har lyst til å lese mer om Cosori Airfryer kan du trykke på linken herfor deres nettbutikk. De har også opprettet en Facebook-gruppe hvor man kan dele oppskrifter og inspirasjon med andre Cosori-brukere som du finner her. Gøy å se hva andre får utav maskinen før man anskaffer en selv. Ønsker du å kjøpe en Cosori Airfryer, har jeg en rabattkode som gir 15% rabatt på alle varer, også de som er på salg. Da skriver du inn Kaja15 i kassen. Akkurat nå er salg på Cosori, så du kan få din Airfryer ganske mye billigere.

Jeg kommer til å dele mye matretter og oppskrifter både her inne på bloggen og mest på instagrammen min, om du ønsker å følge med! @Kajagun på Instagram!

Jeg er veldig fornøyd med min Cosori Airfryer! Jeg kan absolutt anbefale denne til alle som tenker på å anskaffe seg airfryer!

Nytt innlegg på brownien som du ser bilde av nedenfor, laget i airfryer, kommer i morgen!

-Kaja

Omelett.
Oreovaniljekake!


❤️
Sjokoladeboller!
Brownie med Oreo og bringebær!
Brownie!
Poteter!Tomater med ost og krydder!
Kyllingspyd!
Horn med ost og skinke!