Tur

Eventyrskogen, gøy for store og små!

eventyrskogen

I helgen var vi invitert til Stord. Min bror og hans familie har flyttet til Almåstre, og da måtte vi komme å se hvordan de har fått det!

eventyrskogen

Siden vi alle er så glade i å gå på tur, inviterte de oss med til Eventyrskogen! Dette er en telltur, så om du ønsker kart og nermere beskrivelse av parkering og turen, kan du lese her! 

eventyrskogen
eventyrskogen

Vi fikk flott vær, og turen gikk på grussti hele veien. Veldig greit når man går tur med vogn, eller når bestemor på 90, som går med rullator også er med! Noen småbakker og ca 3 km tur/retur, med flott speiderplass ca hallveis, som du kan spise nistematen.

eventyrskogen

Flott å gå tur i skog! Spennende for barna. Vi nermer oss eventyrstien da vi ser øyne som titter på oss. Lenger inn får vi masse dukker og figurer, før vi kommer til skiltet «eventyrstien» og skilt med alle eventyrene som vi kan finne.

eventyrskogen
eventyrskogen

Askepott til høyre og snehvit og de syv dverger til venstre.

eventyrskogen
eventyrskogen
eventyrskogen
eventyrskogen
eventyrskogen

Bukkene bruse!

Det var så koselig! Ungene koste seg og syntes det var spennende! Helt tilfeldig hørte vi mange av disse eventyrene på veien hjem fra ferien vår i Danmark, så barna mine kjente igjen de fleste eventyrene.

eventyrskogen

Kjempefin dag med familien! 

I enden på denne stien finner du en postkasse, der kan du hente telltur-koden og samtidig skrive deg inn i besøk-boken!

Så gikk veien tilbake igjen, og vi fortsatte besøket hjemme hos min bror med pølser og omvisning! Tror nok vi snart på opp dit på besøk igjen, kanskje prøve oss på en topptur!

Anbefaler virkelig denne turen!