Bryllupskaker

Hvit bryllupskake med blomst!

bryllupskake

Det er så gøy å lage bryllupskaker. Denne kaken fikk jeg lov til å velge designet på selv. Bruden ville ha en enkel kake, og jeg elsker enkle kaker! Valget var enkelt, hvit kake med stor hvit blomst. De ønsket ikke kaketopp heller, så da syntes jeg at det passet med en stor blomst!

bryllupskake

Blomsten har jeg laget slik:

Trykk ut rundinger i to forskjellige størrelser i sukkerpasta.

Gå over rundingen med en «balltool», gjør kantene tynne, form de til et blad og lag mønster på overflaten.

La bladene tørke i minst et døgn.

Trekker kakene med sukkerpasta og bruker hvitt silkebånd rundt kanten nede.

Når jeg skal lage til blomsten, begynner jeg med å feste bladene som skal ytterst på først. Da får du fasongen på blomsten. Legger bladene til over hverandre hvor det passer, før jeg stikker de mindre bladene innimellom for å fylle ut blomsten. Bladene fester jeg med spiselig lim. Til slutt fester jeg 3 småblomster i midten.

bryllupskake

Syntes denne kaken ble utrolig fin! Enkel og delikat!