Oppussing

Jeg elsker huset mitt!

Ferie og familietid har stått høyt på prioriteringslisten denne sommeren, så her på bloggen min har det virkelig stått stille! Før vi reiste på ferie ble huset kledt inn, og nå er det nesten helt ferdig utvendig!

hus

Det er ikke så enkelt å fotografere huset med mobilkamera fra avstand. Så man ser ikke detaljene i kledningen så godt, før man kommer nermere. Se flere bilder nedenfor! 

Jeg er så fornøyd med hvordan huset ser ut! Jeg rett og slett elsker det! Og kledningen… Kledningen er utrolig flott og de listfrie vinduene og dørene ble akkurat slik jeg så for meg! Vi lot den gamle «pergolaen» som står over terrassen på garasjen bli, men den skal vi male sort og få ordnet opp litt etterhvert. Vi har funnet ut at ettermiddags-solen varmer godt på den terrassen, så det skal bli gøy å ordne til der ute!

hus

Vi har også fått skiftet ut takrenner. Veldig fornøyd med de også! På bildet over ser du baksiden av huset. Her sto det en levegg før, som jeg merker at vi må få oppigjen, for det blåser godt nå som den er borte. Alt som gjenstår ute nå, venter vi litt med, for det er fortsatt mye som gjenstår innendørs!

hus

Huset sett fra terrassen over garasjen. Her har vi kun doble terrassedører. Er så fornøyd med at vi gikk for terrassedører med glasset helt ned. Jeg elsker å stå inne å se ut på alt det grønne!

hus

Kledningen er som jeg har sagt før, setersvart møre royal kledning! Den er vedlikeholdsfri og veldig flott å se på. Elsker at det er så mange nyanser og forskjellige fargespill i kledningen. Når det har regnet og kledningen holder på å tørke, er den skikkelig flott! Blir gøy å følge med på hvordan den forandrer seg med tiden.

hus

Tenkte bare jeg skulle ta med et bilde fra hvordan huset så ut når vi overtok det. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på kledningen og forandringen på huset, og det er så gøy at folk liker det vi har gjort! Jeg har hatt en plan hele veien, og det er skikkelig gøy når det ender opp med å bli bedre enn hva jeg hadde sett for meg!

hus

Nå venter vi bare på ny ytterdør, og at inngangspartiet skal bli komplett, så er det klart utvendig. Må male litt på avkuttede kanter og slikt også. Det som er gøy er smådetaljene som skal opp på huset nå, Lys! Ble ikke noen av de på bilde, men vi har bestilt lamper som skal opp på huset, forhåpentlig så fort som mulig når de kommer i hus! På hver side av begge terrassedørene, skal det komme lamper. Samme på garasjen, ved inngangspartiet og vaskeromsinngang! Synes lys har vært vanskelig. Det er jo så viktig med riktig belysning, men det er også en av de tingene jeg ikke har så mye tanker rundt. Håper bare det ikke blir for lite.

Sebastian har kommet seg igang igjen etter ferien, og nå har det skjedd en del inne også. Pappa har også vært hos oss å hjupet oss masse, så nå er vegger og dører klare! Vi er så heldige som har så flinke og snille folk rundt oss som hjelper oss! Jeg skal bort å få tatt noen bilder, så jeg får delt! Det er gøy å se at det går på fram og du endelig kan se at ting blir mer ferdig for hver dag. Flink mann jeg har!

hus

Jeg må bare igjen få takke Leon Dale, og Prosjektbygg Karmøy som tok jobben med å bytte ut vinduer, takrenner og kledning hos oss! Jeg er så utrolig fornøyd! Kjempeflinke og effektive! De har ikke gitt med en eneste grunn til bekymring, og alt har blitt gjort akkurat slik vi har blitt enige om! Kan absolutt anbefale de! Mer om de kan du finne her!

K!