Oppussing

Kledningen er på vei opp!

Møre royal

I disse dager har snekkerne begynt å kle inn huset! Det er så spennende og for hver plank som kommer på, blir huset bare finere og finere! Er så sikker på at dette blir kjempebra!

Møre royal

Kledningen vi har valgt er som jeg har sagt før, møre royal i setersvart! Vi har valgt å bruke 3 forskjellige dimensjoner på kledningen, for å få litt spenning i fasaden. Jeg er veldig glad i slike små detaljer, som man ikke ser ved første øyekast, men legger merke til etterhvert. Så dette på et bilde på Pinterest, og da fikk jeg lyst til å prøve. Har vært veldig spent på å få det opp på veggen! Jeg hadde veldig lyst på svart eller grått hus, og er veldig glad for at vi gikk for denne kledningen. Treverket viser gjennom og det er spennende å se på. På bildene vil du se at fargen forandrer seg i lyset, og kan virke veldig mørkt fra avstand og lysere når du er nerme! Blir spennende å se hvordan det vil forandre seg gjennom årene som kommer, da de fleste møre royal kledningene blir gråere med årene.

Møre royal

Kledningen vi har valgt fikk vi anbefalt av vår byggmester, Leon. Kledningen er ferdig behandlet og skal være ideel for deg som ikke ønsker å bruke tiden på vedlikehold! Perfekt for oss med andre ord, tror vi får nok med å vedlikeholde den store hagen vi har skaffet oss her! Ønsker du å lese mer om møre royal kledning kan du finne mer informasjon her.

Møre royal
Møre royal

Hadde ikke lyst på så mye lister rundt vinduene, og må si med veldig fornøyd med hvordan de har ordnet dette. Veldig fornøyd med hvordan kledningen blir også. Det er helt tilfeldig hvilken rekkefølge de forskjellige breddene kommer i. Akkurat slik jeg ville ha det!

Har du lyst til å se på andre prosjekter som blir utført av Prosjektbygg Karmøy, kan du se mer her!

Ellers går dagene til min kjærest til å kjøre lass med gammel kledning, vinduer og annet søppel til søppelplassen! Tusen takk til vår fantastiske venn Håvard, hva vi skulle gjort uten deg!

Jeg reiser til Spania neste uke og skal være borte i en hel uke, så det blir spennende å se hva som er blitt gjort når jeg kommer tilbake!

K.