Oppussing

Noen ting, gjør bare fagfolk bedre!

hus

De som følger med på bloggen min, husker kanskje at jeg sa jeg skulle sparkle og male soverommet mitt selv. Gjore tilogmed en sak utav at nå skulle jeg bidra og dette skulle bli gøy! Vel…. jeg begynte!

hus

Du skjønner det, at jeg sparklet et strøk over hele rommet, foruten rundt vinduene, de skulle jo være listfrie, så jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gjøre det. En dag jeg var i huset og sparklet(det tok jo selvfølgelig flere dager dette), så kom maleren. Han kom opp til meg å begynte å fortelle meg hvordan jeg skule gjøre og tipse meg! Supert! Jeg svarer at jeg ikke bryr meg med å være sånn supernøyen(som han), da jeg skal male over med kalkmaling, og at det er et prosjekt for meg.

Leeeeenge etter skal jeg bort i huset igjen, skal pusse og sparkle et strøk til! Med godt mot, trasker jeg inn på soverommet, og hva ser jeg der? Jo, der har maleren vært og ikke bare pusset og sparklet en gang, det er faktisk klart til maling! Jeg ringer til Sebastian, og han forteller at maleren synes ikke at det jeg hadde gjort var godt nok, og at han nok syntes litt synn på meg. Så uten å ta ekstra betalt, hadde han klargjort hele soverommet for å være snill! Pga språk og min elendige evne til å forklare, hadde han trodd at jeg mente at jeg var ferdig med dette ene strøket, og han syntes vel dette var helt krise!

Vel, slik ble det da også til at siden vi bestemte oss for å gå for gips(en hardere type velogmerke) på barna sitt rom, og gips på vaskerommet, endte vi opp med å gi resten av sparkle og malejobben til maleren. Veldig fornøyd med jobben han gjør, superflink og veldig nøyen! Da jobben var gitt bort, skjedde liksom alt så fort, og nå blir det mer tid til meg å drive med andre ting!

Uansett, jeg pleier ikke gi meg, men Kaja – 0, sparkling – 1!

Noen ting, gjør bare fagfolk bedre!
hus
hus

Jeg gir meg ikke helt enda da, husker du jeg skrev lenger oppe, at jeg har et kalkmaling prosjekt! Det er allerede på G, og jeg håper det blir bra, uansett skal jeg dele resultatet med dere! Det er også jeg som har malt alle veggene på soverommet hvite, så jeg gav ikke helt opp! Veggene og taket er malt med letthet!

K!