Oppussing

Northern mystic!

Endelig! Etter å ha vært syk i 3 uker og virkelig stirret mer enn nok på de hvite veggene i stuen, har jeg malt! På en kveld og en morgen ble stuen malt i den nydelige mørke duse fargen Northern mystic, i lady pure color supermatt fra Jotun! Tusen takk til Monika på Jernia Karmøy, for god hjelp når jeg virkelig ikke klarte å bestemme meg!

Så utrolig glad for at jeg gikk for den mørkeste grønnfargen. Alltid vært glad i grønt og militærjenta/skogsjenta som jeg er, så måtte det bli en grønn grønnfarge! Ble litt skeptisk når jeg begynte å male, for den var litt vel militærgrønn. Heldigvis så tørket den og ble en mye dusere og behagelig dyp grønnfarge. Veldig fornøyd med den!

Helt siden vi renoverte her hjemme, så har jeg angret på at vi kjørte på med hvitt i hele 2 etg. Stuen spesielt har vært så kald og ukoselig, trodde at utsiden ville komme mer inn i stuen siden vi har så mye vinduer, men det ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg. 

Nå er jeg så fornøyd, og har egentlig bare lyst til å male videre over de veggene som fortsatt er hvite. Alt kommer bedre frem i stuen og jeg trengte ikke være redd for at det skulle bli for mørkt, selv om jeg trenger mer lamper, ble det bare koselig! 

Det jeg liker best med farger på veggene, er at de forandrer seg hele dagen. Fra mørkt til lyst og skyggespill, rommet er levende og vi som bor her føler på det! Det blir mye lunere, behagelig å slappe av og føle seg hjemme rett og slett! Derfor kan det være greit å testmale dersom du er usikker på fargen. Den fargen du ser i butikk eller i et blad og her på mine bilder er ikke akkurat slik i virkeligheten, ei heller hele dagen. Har prøvd å ta litt bilder på forskjellige tidspunkt for å vise hvordan fargen forandrer seg, men besøk gjerne en Jernia butikk for å se hvordan den ser ut i virkeligheten, bilder kan lyge. 

Nå gleder jeg meg til høsten. Kalde, mørke kvelder med tente lys og noe godt i glasset! Du finner meg her i sofaen! 

Kaja.

Link til gammelt innlegg om stuen:

https://www.kajagun.com/2018/04/stuen-er-nesten-klar/