Hus og hjem

Ny grill til utekjøkkenet!


I forrige uke kom våren til Karmøy, og vi bestemte oss veldig spontant at vi skulle kjøpe grill. Vi ønsket oss en liten, kompakt grill som vi kunne ha på utekjøkkenet vårt, og gjerne en Weber! Vi kikket litt på nettet og fant et par som vi likte.

Jeg kontaktet Monika fra Jernia bygnes, og selv om hun ikke var på jobb, så hjalp hun meg med anbefalinger, og vi endte opp med å kjøpe Weber q2000, som du kan finne her. Tusen takk for kjempegod hjelp, jeg kan virkelig anbefale alle som har like lite peiling som meg på grill, om å ta seg en tur å snakke med de som kan dette. Grillen vi kjøpte er stor nok til at vi kan ha masse gjester på middagsbesøk! Så nå gleder vi oss til sommer og veldig flott med litt mildere koronaregler, slik at vi kan ha venner og familie på grillbesøk!

PS: i morgen, lørdag 9/5, får du 2000 kr avslag på denne grillen hos Jernia!

Monika sa også at denne grillen var rask å montere og at vi allerede kunne grille samme dag, noe som passet perfekt, da det var dette som var planen vår! Rask å sette sammen, og den blir veldig fort klar til å grilles på! Grillen kommer også med et stativ som vi kan bruke dersom vi ønske å flytte oss ned og grille i hagen!

Grillen passet perfekt til utekjøkkenet, eneste som jeg ikke hadde tenkt på var at det skulle kobles en stor gassflaske til grillen. Heldigvis hadde vi et hjørne på kjøkkenet som vi bare hadde tettet igjen. Her kunne vi åpne opp og ha gassflasken nedi, slik at den ikke er i veien, og jeg slipper å se den fremme. Perfekt!

Veldig fornøyd med grillen, vi har allerede brukt den masse og til all slags mat, kjøtt, fisk, pølser, grønnsaker, fiskekaker, hamburger og kylling. Kjøttet får en fin stekeskorpe og smaker grill!

Legger ved et lite bildedryss nedenfor, og ønsker du å se mer av kjøkkenet, kan du se det her.

Kaja!