Blogbykajagun

Ny nettside!

Endelig! Der var den nye nettsiden min på plass! Nå har jeg jobbet lenge med å få på plass noen gamle innlegg, noen nye, samt prøvd å lage denne siden en del enklere enn den forrige! Jeg er ikke så veldig teknisk av meg, så jeg er faktisk veldig stolt over resultatet. 

Jeg har valgt å begynne helt på nytt, med nytt domene, nytt navn og litt ny stil. Nå heter siden min det samme som på Instagram, da tenker jeg at det er lettere å søke meg opp, og jeg slipper forhåpentligvis å stave sidenavnet hver gang folk spør hva siden heter! 

Jeg håper virkelig at det skal bli enklere å søke seg frem til oppskrifter, og at det hele blir litt mer oversiktlig. Denne siden er uten tvil mye mer mobilvennlig. Nå finner du menyen til venstre, ved å trykke på de tre strekene, så du slipper å scrolle ned for å lete eller søke etter oppskrifter! 

Jeg setter veldig stor pris på alle som har sendt meldinger og mail. Noen har også ringt meg og lurt på hvor oppskriftene ble av. Det er veldig gøy å få slike tilbakemelinger, og det er også en av grunnene for at jeg fikk ny energi til å starte helt på nytt.

Noen forandringer:

Jeg har desverre gått litt bortifra å legge ut steg for steg på oppskriftene. Noen har jeg det på, mens de fleste kutter jeg det ut. Jeg har heller ikke på kommentarfeltet i begynnelsen, dette er pga at jeg ikke har mulighet til å sjekke hele tiden, og jeg foretrekker mail dersom folk lurer på noe. Jeg har også lyst til å begynne å livsstilsblogge litt mer, så det kommer en egen kategori som skal hete blogbykajagun, hvor jeg vil dele tips og tanker om hverdagen.

Noen av innleggene her, spesielt de under hus og tur kategoriene, de har jeg rett og slett bare kopiert og limt inn her på den nye siden. Derfor er bildene veldig små og innleggene kan oppfattes som rotete. Dersom jeg skulle ha ordnet på dette ville det blitt veldig mye jobb, så de lot jeg være. En av grunnene til at jeg ville ha de med videre er at de har vært veldig populære og jeg får stadig mail fra folk som lurer på ting i forhold til hus og turer.

Da har jeg bare lyst til å takke alle som har brukt den gamle nettsiden min, og håpe at dere liker den nye! 

Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe dere lurer på! 

Jeg tar dessverre ikke imot kakebestillinger, men jeg gir gjerne tips til hva og hvordan du kan lage forskjellig selv! 

Kaja.