Tur

Nye eventyr i vakre Suldal!

jonstølen

Se den flotte hytten! 

Når sommerferien nesten er slutt, men du bare må ta deg en siste tur i fjellet før skolestart! Tiden jeg får sammen med barna mine når vi er på tur, er helt unik. Vi prater sammen, spiller spill, hjelper hverandre og samarbeider på en helt annen måte enn når vi er hjemme. Bort fra alt som heter moderne og teknologi, pokemon go og instagram! Barna setter pris på det også! Kvalitetstid!

Denne gang pakket vi bilen og kjørte til fantatiske Suldal. Mens vi kjørte over fjellet, steg gradestokken med oss, så vi gledet oss til tur! Vi kjørte til Bråtveit, og så følgte vi den lange veien opp til Mosvatnet, hvor vi fant stor parkeringplass på toppen.

jonstølen
jonstølen

Turen videre herfra til hytten er bare på 1 km, etter så lang kjøretur, og trøtte barn, stekende sol og vindstille, var det helt greit! Følg skiltet mot Jonstølen og så er det merket med T og rødt hele veien opp til hytten.

jonstølen
jonstølen

Hytten var helt fantastisk! Det må være den beste utsikten vi har opplevd sålangt, fra inne i hytten. Vinduene var plassert slik at du følte du satt i en trehytte og så utover! Innsiden var også flott. Kryssfiner over alt, med sorte aluiniumsvinduer, (akkurat slike vi setter inn i huset vårt) som rammet inn utsikten perfekt.

Ute/innedo! Veldig flott!

jonstølen

Rennende vann rett utenfor hytten. Perfekt til å pusse tennene! 

Denne hytten er også tilrettelagt for deg som har hund!

jonstølen

Vi kommer opp til hytten og det er strålende vær. Vi lager oss middag med en gang. Det er flere folk her på hytten, og vi traff en veldig hyggelig mann, som laget skattejakt til barna. Etterpå lagte han og min eldste datter pannekaker!

jonstølen
jonstølen

Etter Elise, min yngste, hadde lagt seg, ble det yatzy-tid! Veldig koselig!

jonstølen

Morgen etter begynte med frokost, og vasking av hytten. Et av parene som kom til hytten, skulle være med oss ned igjen, fordi damen hadde skadet ryggen sin. De skulle egentlig gå over fjellet, men måtte avbryte da de kom her. Flaks at vi var der og kunne kjøre de ned til bilen, da det hadde blitt langt å gå. Det er det eneste som er litt skummelt med å gå disse turene, at man ikke har dekning dersom det skulle være noe.

jonstølen
jonstølen

Veien ned gikk lekende lett. Strålende vær!

Her kommer vi garantert tilbake! For de som bor nærme, er det en veldig flott dagstur, om du ikke har lyst til å overnatte!

For å lese mer om hytten og turmulighetene her, kan du gå inn å lese på Ut.no her.

jonstølen
jonstølen

Ta med barna på tur!