Oppussing

Oppdatering: HUS!

hus

Dagene er travle og når man har mange prosjekter på en gang, blir bloggingen sterkt nedprioritert! Glemmer ut at det faktisk er noen der ute som gjevnlig sjekker innom her, for å se hva nytt jeg finner på både innenfor baking og huset vårt. Synes det er så gøy at folk kommer å spør, og lurer på når det kommer ny oppdatering, så nå måtte jeg prioritere litt!

Heldigvis er jeg flink til å ta bilder hele tiden, så alt blir dokumentert etterhvert!

Sist jeg delte fra innsiden av huset var vel Sebastian akkurat blit ferdig med å gipse 2. etg og vi hadde akkurat fått maleren på plass.

hus

Siden sist har det skjedd mye! Sebastian har fått gipset alle rom i 1. etg, samtidig som maleren er ferdig med å sparkle samtlige rom i hele huset, og skal denne uken begynne å male! Vi har valgt masse flotte farger til alle rom, så det skal bli gøy å se hvordan dette blir!

hus
hus

I stue/kjøkkenrommet er maleren ferdig! Her har vi hvitt(letthet) på både vegger og tak. Siden kjøkkenet er sort, vinduene sorte, og vi har fått rammet utsiden så fint inn, ville jeg at veggene skulle være et blankt lerret slik at utsikten blir i sentrum. Det er også eneste rom som blir hvitt. Alle andre rom i huset skal få farge! Spennende!

Denne uken har jeg også bestilt innredning til vaskerommet. Siden jeg ikke vågte å bruke rosa på kjøkkenøyen, ble det i stedet rosa på vaskerommet, så nå får jeg et rom som blir helt rosa i dette huset også! I huset jeg bor nå, har jeg rosa gjestebad, og det har jeg vært sååå fornøyd med. Riktignok en litt annen rosa, men litt forandring er jo alltid gøy! Pga at jeg er så sent ute(plutselig ble alt klart), får vi nok ikke dette rommet klart før innflytting, men vi skal nok klare oss uten innredning, viktigste er uansett å få vaskemaskin og tørketrommel på plass.

hus

Pipen før

hus
hus

Om vi ikke hadde nok med en pipe oppe, så måtte de fikse pipe nede også!

hus
hus

Sebastian i full sving, bildet er tatt av Elise!

Vi har fått bygget ut et vegg ved siden av pipen. Vi fant ut at vi ville ha frittstående peis, så da valgte vi å gjøre det på denne måten. Vi måtte uansett gjøre noe her, for øyen til kjøkkenet kommer på baksiden, så dette var beste måten. Pipen har Sebastian gjort en kjempejobb(med hjelp av min snille pappa) med, jeg har aldri sett Sebastian så sint og irritert før, så dette blir siste gang vi prøver oss på pipe. Vi er ikke helt enige heller enda, om hvordan finishen på pipen skal bli, så det har vi lagt litt på vent, for å gjøre noe mer med pipen, er litt sårt tema i huset akkurat nå!

hus

Nå fokuserer jeg på å få opp kjøkkenet! Jeg har skrudd sammen det meste av flatpakkede pakker, med litt hjelp fra Elise! Superspent på hvordan det vil bli. Vært å sett på lamper og forskjellige ting som skal på plass, så det blir gøy å få begynne litt på detaljer!

Blir en del jobbing i huset i helgen, så det skal bli gøy å få dele mer neste uke!

Bestemt meg for å begynne å blogge om et nytt prosjekt jeg har begynt med, så det kommer nok også snart! Dette blir gøy!