Tur

Skåpet!

For et par uker siden var vi på tur igjen, årets første hyttetur faktisk, og det var helt fantastisk! Turen denne gang gikk til Skåpet i Lysefjorden, og jeg reiste sammen med Gunn Kristin og Ida Marie!

Værmeldingene var ikke på vår side, så vi bestemte oss for å gå fra Vinddalen. Vi hadde egentlig tenkt å gå ifra Flørli, men den turen får vi ta igjen til sommeren.

Lang kjøretur og 2 ferjer senere var vi fremme ved parkeringsplassen. Det vekslet mellom snø og regn hele turen opp, heldigvis kunne vi se spor etter de som hadde gått opp til hyttene tidligere på dagen, så vi fant enkelt veien opp.

Fantastisk!

Turen opp var veldig grei. Ser for meg at det er en veldig grei tur for barn, så mine barn skal absolutt få oppleve dette stedet senere en gang!

Hovedhytten

Hytte nr 2 sov vi på, det er den i midten!

Endelig fremme!

Da vi kom oss opp til hyttene, ble vi veldig positivt overrasket. Vi hadde store forventninger, de infridde og mer til! Vi fant frem til hytten vår. Vi hadde en av de ytterste, hytte nr 2. Fantastisk utsikt! Ser for meg at utsikten er fantastisk her uansett årstid! Glad vi fikk oppleve den i snø!

Middagen vår!

Baguettene ble stekt i vedovn!

Godt å varme seg!

Skrive i hytteboken må vi alltid!

På hovedhytten var det folk, varme i peisen og utrolig hyggelig. Vi laget oss mat og koste oss i hovedhytten, imens vi fikk fyrt og varmet opp hytten vår. Vi måtte også tørke litt klær og sekker etter en våt tur opp.

I tillegg til hovedhytten, hvor det er 2 soverom og en delt hems med soveplasser, finner du 6 hytter her oppe som du kan leie. Alt om hvordan finner du her. Det er også en utedo, og en badstue med utedysj! Helt fantastisk!

Bilder fra hytten vår! 

Hytten vi bodde på hadde 5 sengeplasser. 2 senger nede i første etasje, og en hems med 3 madrasser! Fantastisk utsikt fra begge etasjer! En yttergang med plass til å sette fra oss litt saker pluss til å tørke klær, samt en peisovn var det også! Enkelt og greit!

Først ute…

…så inne! 

Lørdagen da vi kom, var det ikke klar sikt, så da vi våknet søndags måren våknet vi opp til hvite fjell og ypperlige forhold til å ha en fotoshoot! Vi hadde det veldig gøy!

Søndag spiste vi god frokost, pakket sakene våre, vasket ut av hytten og var på vei! Solen varmet, og det var ikke nødvendig med jakke på veien ned! Deilig!

Tusen takk til Skåpet, for en flott opplevelse! Her kommer vi garantert tilbake, og kan anbefale alle å ta turen! Dette er en tur for både erfaren og uerfaren, ikke minst barnefamilier!

K.