Oppussing

Trappen FØR og ETTER!

Hadde dessverre ikke bedre før bilde.

Trappen er den ene tingen i huset som har fått stå! Alt annet har vi revet og byttet ut. Jeg har ikke hatt noen plan for trappen og hver gang Sebastian har spurt hva vi skal gjøre, har jeg bare utsatt problemet!

I siste liten måtte jeg alikevel ta et valg, og siden vi ikke skulle bruke penger på å bytte den ut(vet ikke hva jeg skulle gjort da heller uten å måtte rive både vegger og gulv), måtte jeg bli enig med meg selv!

Trappen er i furu, den har gulnet med årene og i trappetrinnene var det blått gulvteppeunderlag.

Vi fjernet teppene og pusset ned hele trappen. Tusen takk til mine to snille svogere Esteban og Felipe for kjempegod hjelp til dette! Jeg ble fortalt at dette var en skikkelig drittjobb! Øverst i rekkverket byttet vi også ut den fremste «stolpen» slik at de to rekkverkene «matcher»! Ble litt utdatert med den som var der. Tusen takk til Pappa, Karl Johan, for hjelp til dette!

Så var det min tur! Ved siden av trappen var det orginalt en vegg med stolper. Denne ville vi beholde, og denne malte jeg grønn, samme farge som veggene nede i gangen. Etter en grundig vask, ble trappen ble først grunnet i hvitt. Fant da ut at jeg ikke ville ha hvit trapp.

Trappen måtte jeg enten beise eller male sort, og etter mye tenking, mye grunning og maling, ble den sort!

Når man blir så fornøyd, er det på sin plass å reklamere litt! Tusen takk Geir Owe! 

Så var det trappetrinn. Vi fikk Geir Owe fra Pedersen MultiDrift til å komme å se på trappen. Han kunne fikse den med samme laminat som gulvet og vi var solgt! Alle bildene av det ferdige resultatet, har jeg lånt fra facebooksiden til Pedersen MultiDrift! 

Før.

Etter!

Fra undersiden.

Veldig fornøyd med jobben til Geir Owe! Kan absolutt anbefale han videre til andre som ønsker samme jobb gjort! Trappen ser helt ny ut, og den passer inn i huset, noe jeg var redd for at den ikke skulle gjøre!

Oppe i stuen passer rekkverket perfekt inn, sammen med det sorte kjøkkenet og alle de andre detaljene i sort.

(Nesten)Ferdig trapp! 

Nå gjenstår det bare at jeg må male ferdig trappen der hvor jeg ikke er ferdig, samt å pusse bort de renningene som jeg ikke fikk tatt når jeg malte trappen. Kjedelig arbeid med andre ord, som jeg må få gjort FØR vi flytter inn, ellers blir det ikke gjort! Kanskje jeg finner litt motivasjon denne uken!

Ha en fortsatt fin mandag!