Reklame

Twistshakebaby!

Pakken som kom i posten til meg i julen!

Noen vil kanskje stusse på hvorfor jeg, som ikke har veldig små barn, ønsker å teste og reklamere for noe slikt som en foodprosessor som primært lager babymat, så skal jeg prøve å forklare det nå. Når det er sagt, er det veldig sjelden jeg reklamerer for produkter, da må det være ting som jeg finner spennende eller som jeg har lyst til å teste ut. Hadde ikke denne maskinen møtt mine forventninger, så hadde den blitt sendt i retur og aldri blitt nevnt hos meg.

Da jeg ble kontaktet om jeg ønsket å teste denne ut, sa jeg ja med en gang! Jeg elsker utfordringer, og jeg liker når produktene jeg investerer i, kan brukes til mye forskjellig. Et av de tingene med «babyprodukter» er at det virker som du trenger alt når du venter barn, og så er det kanskje en begrenset tidsperiode man kan bruke disse produktene. Jeg ville sjekke om denne maskinen er like aktuell etterhvert som barna blir eldre. Jeg gleder meg til å teste ut enda mer enn hva jeg har fått gjort i dag. Ut ifra det bilde jeg har dannet meg i dag, så tenker jeg at den vil være genial til å lage forskjellige sauser og dip’er, til baking, kompotter, annen matlaging, grøt, til og med drinker.

I denne omgang har jeg laget smoothie, smoothiebowl og babymat. Alle tre ble veldig vellykkede, og jeg fikk testet ut funksjonene blanding, damping og sterilisering. Siste funksjonen her er ikke bare grei til tutteflasker og smokker, men også til disse glassbeholderne jeg har brukt til å ha babymaten i.

Maskinen er veldig enkel å bruke, men de første gangene jeg brukte hver funksjon så måtte jeg ha bruksanvisningen foran meg. Leste også denne i sin fullhet før bruk. Displayet hvor alle funksjonene har knapper er veldig enkel og oversiktlig med symbol som alle kan forstå!


Smoothie i praktiske drikkeflasker og klemmeposer.

Smoothie oppskrift

1 moden banan

3-4 skiver frossen avokado

1 dl frosne bringebær

1,5 dl eplemost

Kutt opp ingrediensene og ha i beholderen. Hell over eplemost. Kjør sammen til du har en gjevn smoothie. Ønsker du annen tykkelse på smoothien justerer du på eplemost-mengden.

Jeg har brukt disse flotte klemmeposene jeg fikk med foodprosessoren, og hatt smoothien over i disse. Helt genialt, hull i bunnen med låsefunksjon, så du kan fylle de med hva du ønsker, og bruke de om og om igjen. Ikke bare det, men disse, og alle de løse delene til maskinen kan vaskes i oppvaskmaskinen. Klemmeposer er gøy å ha med seg på tur og veldig mye billigere og miljøvennlig å lage selv.


Smoothie bowl oppskrift

1 lite yoghurt beger med ønsket smak

1 frossen banan i biter (se tips)

1 dl havregryn

10 hasselnøtter

evt litt vann

Har alt sammen oppi beholderen og kjører dette sammen til jeg har en jevn konsistens. Heller over i en bolle og pynter med havregryn, knuste nøtter og litt bringebær. God lunsj!

Tips: Når bananene blir overmodne, veldig brune i skallet og det siste du vil ha er banan. Frys de ned i biter og bruk i blant annet smoothie. Gir så god smak og du kutter ned på matsvinnet.


Det som er veldig greit med delene til denne maskinen, er at de er veldig enkle å vaske rene mellom hvert bruk, alle delene er lette og kan tas ifra hverandre slik at du får vasket skikkelig.

Siste tingen jeg hadde planlagt å prøve meg på i dag, var babymat. Altså, jeg har masse babybarn i familien og siden jeg er glad i å ta med meg godsaker som de voksne får smake på, så er det jo gøy å prøve å lage noe som disse små også kan få smake på. Denne maskinen er jo også laget for dette formålet, så jeg vil se og prøve hvordan den fungerer, både med damping av grønnsaker og blandingsfunksjonen etterpå.

Babymat med karbonader.

2 medium poteter

1 eple

3-4 brokkolibuketter

Disse skjæres opp i biter og dampes. Brokkolien i 20 minutter sammen med potetene i hver sin beholder. Eplebitene fikk dampe i 5 minutter.

Heller så alt oppi hovedbeholderen isammen med melk, litt salt, 1/2 maisboks og 2 ferdigstekte karbonader. Kjører alt sammen og heller så på glass, som jeg først har sterilisert i samme maskinen, slik at maten holder seg godt i kjøleskap. Smakte på restene og må si at det ble kjempegodt! Nå skal de to tante-småtrollene på 1 år få smake å si sin dom!


Jeg er ikke ferdig med å teste ut hva jeg kan bruke denne maskinen til, og ser egentlig for meg at den kan brukes til veldig mye, jeg må bare komme på å bruke den! Veldig gøy å teste maskinen til disse tre tingene, og da den også kan varme opp morsmelk i flaske, og holde på varmen på mat som du har oppi beholderen er den absolutt helt genial til deg som skal ha barn eller har mindre barn, plusset med denne maskinen i forhold til mange andre på markedet, er at den kan brukes til så mye forskjellig, også etter at barna blir større.